Великопісні нічні чування у Журові

   
   Вже справжньою традицією на парафії влкм. Дмитрія, с. Журів, Букачівського деканату стали нічні чування, які відбуваються у церкві перед Чудотворним Образом Журівської Богородиці у кожну останню суботу місяця.

 В ніч на 1 березня на великопісних чуваннях, що відбувалися на парафії, всі вірні роздумували над тим, що є "Чеснота Мужності у духовній боротьбі", за прикладом Митрополита Андрея Шептицького, оскільки 2015 рік в УГКЦ є приурочений 150 літтю від дня його народження.   
 Під час чуваннь всі мали можливість приступити до Святого Таїнства Покаяння і Євхаристії, а в часі Богослужіння для вірних виголошувалася реколекційна наука. Також всі спільно молилися Молебень до Богородиці, Хресну Дорогу та Вервичку за мир в Україні.     На закінчення чувань, цікавості цій події додав показ фільму про Андрея Шептицького та відеозвернення Глави УГКЦ, стосовно святкування Року цього Митрополита.    
 А після чувань вірні просили Богородицю у своїх потребах, перед її Чудотворним Образом та адміністратор парафії, о. Михайло Колянко закликав усіх у своїх молитвах особливо молитися за прославу слуги Божого Митрополита Андрея.

  


 





Немає коментарів:

Дописати коментар