8 ЛИСТОПАДА 2014 РОКУ ОСВЯЧЕНО ВІДНОВЛЕНІ КОРОНУ І ШАТИ ЧУДОТВОРНОЇ ІКОНИ ЖУРІВСЬКОЇ БОГОРОДИЦІ


    Про дану подію, повідомляє Прес-служба Івано-Франківськох Архієпархії УГКЦ. Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин і священики Букачівського протопресвітеріату о. протопресвітер Мирослав Любінець, о. Степан Колянко, о. Андрій Король, запрошений з Стрийської єпархії о. Василь Гриньків та адміністратор парафії о. Михайло Колянко молилися в оновленому після ремонту храмі св. Дмитрія.

 У проповіді Владика Володимир звернув увагу присутніх на прикладі великомученика Димитрія, що своїм життям показав, якою має бути жертвенність і витривалість нашої віри.

  Після Архієрейської Літургії Владика прочитав молитву перед Чудотвор- ним образом Журівської Богородиці, і освятив відновлені шати і корону Пречистої Діви Марії та нову виготовлену корону для Дитятка Ісуса. 
   На закінчення Митрополит нагородив жертводавців Володимиру Федишин, Миколу Гриньова, Романа Гринишина, Зеновія Озарківа, Юрія Хамелка та Остапа Тиблевича почесними грамотами, потім всі вірні підходили цілувати Чудотворний Образ. На закінчення відбулось водосвяття та обхід навколо Церкви.





Немає коментарів:

Дописати коментар